top of page

Undervisere

005A8743_edited.jpg

Yoga og natur har bragt os sammen. Vi har forskellige erhvervserfaringer og har alle oplevet en nødvendighed for mere nærvær og jordforbindelse for at kunne leve et liv i balance. Naturbaseret yoga og mindfulness blev et vendepunkt for os og vi brænder for at dele det i et fællesskab med andre. Derfor har vi skabt JORDNÆR. 


 

005A8653_edited.jpg

Dorthe Lynge Rasmussen

Jeg er uddannet Hatha og Vinyasa yoga-og mindfulness lærer fra Yogaskolen, Helsingør. Underviser forskellige yogahold og varierende målgrupper.
Jeg har flere ugentlige hold og forløb, både ude og inde.
Har efteruddannelser i bl.a. restorativ yoga samt lyd- og klangmeditationer. 

005A8644_edited_edited.jpg

Lilian Damgaard Busk

Jeg har 10 års erfaring som censor og underviser på en 500 timers hatha
og vinyasa yogalæreruddannelse.
Har været fuldtids yogalærer siden 2010 med 10-17 hold om ugen, både ude og inde. Desuden afholder jeg yogarejser og retræter. Jeg har flere efteruddannelser inden for yogateknik, meditation, pranayama, stemmebrug og naturterapeutisk mindfulness instruktør. 

DSC_7116_edited.jpg

Sissel Lea Nielsen

Jeg er naturterapeutisk mindfulness instruktør og har efteruddannet mig på Københavns Universitet i naturbaseret terapi og sundhedsfremme. Har 20 års erfaring med yoga og meditation og deltaget i flere yoga- og meditationskurser og dertil MBSR-kursus. Har stor erfaring med at facilitere læringsforløb. Afholder stressforløb, retræter og workshops for organisationer og virksomheder.


mobil 29 92 63 30

  • Facebook
  • LinkedIn


mobil  25 11 21 66

  • Facebook
  • LinkedIn

www. sisselleanielsen.dk
mobil 30 65 10 11

  • Facebook
  • LinkedIn
Søren Rasmussen 2.jpeg

Søren Rasmussen

Stifter af yogaskolen i Helsingør (i 2002), hvor han uddanner yogalærere og har mesterlære for erfarne yogalærere samt holdundervisning.  Søren er dertil underviser i anatomi på Dansk Yoga Uddannelse. På JORDNÆRS uddannelse i naturbaseret yoga og mindfulness, underviser Søren i anatomi med et afsæt i yogatraditionen og altings forbundethed. Søren har skrevet bogen ”Yogastillinger og programmer”, som er en del af pensum.

bottom of page