top of page

Undervisere

005A8743_edited.jpg

Yoga og natur har bragt os sammen. Vi har forskellige erhvervserfaringer og har alle oplevet en nødvendighed for mere nærvær og jordforbindelse for at kunne leve et liv i balance. Naturbaseret yoga og mindfulness blev et vendepunkt for os og vi brænder for at dele det i et fællesskab med andre. Derfor har vi skabt JORDNÆR. 


 

005A8653_edited.jpg

Dorthe Lynge Rasmussen

Jeg er uddannet hatha og vinyasa yoga-og mindfulness lærer. Underviser på tredje år forskellige yogahold og varierende målgrupper. Jeg har flere ugentlige hold og forløb, både ude og inde. Alt dette suppleret med flere efteruddannelser, bl.a. restorativ yoga og klangyogalærer.  

005A8644_edited_edited.jpg

Lilian Damgaard Busk

Jeg har 10 års erfaring som censor og underviser på en 500 timers hatha
og vinyasa yogalæreruddannelse.
Har været fuldtids yogalærer siden 2010 med 10-17 hold om ugen, både ude og inde. Desuden afholder jeg yogarejser og retræter. Jeg har flere efteruddannelser inden for yogateknik, meditation, pranayama, stemmebrug og naturterapeutisk mindfulness instruktør. 

DSC_7116_edited.jpg

Sissel Lea Nielsen

Jeg er naturterapeutisk mindfulness instruktør og har efteruddannet mig på Københavns Universitet i naturbaseret terapi og sundhedsfremme. Har 20 års erfaring med yoga og meditation og deltaget i flere yoga- og meditationskurser og dertil MBSR-kursus. Har stor erfaring med at facilitere læringsforløb. Afholder stressforløb, retræter og workshops for organisationer og virksomheder.

mobil 29 92 63 30

  • Facebook
  • LinkedIn

mobil  25 11 21 66

  • Facebook
  • LinkedIn

mobil 30 65 10 11

  • Facebook
  • LinkedIn
Søren Rasmussen 2.jpeg

Søren Rasmussen

Stifter af yogaskolen i Helsingør (i 2002), hvor han uddanner yogalærere og har mesterlære for erfarne yogalærere samt holdundervisning.  Søren er dertil underviser i anatomi på Dansk Yoga Uddannelse. På JORDNÆRS uddannelse i naturbaseret yoga og mindfulness, underviser Søren i anatomi med et afsæt i yogatraditionen og altings forbundethed. Søren har skrevet bogen ”Yogastillinger og programmer”, som er en del af pensum.

bottom of page